Хроніка війни
11 березня 2022 (16 день)

За 11 березня окупаційні війська 32 рази обстрілювали міста Луганщини. Є загиблі та поранені мирні мешканці. Пошкоджено багатоповерхові й приватні будинки в м. Сєверодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Кремінна та Золоте. У деяких будинках через обстріли сталося займання.

У м. Золоте ворожим вогнем пошкоджено газопровід.

Поліцейські й надалі несуть службу в посиленому режимі, фіксуючи всі факти військових злочинів.

Також протягом дня спільні екіпажі патрульних та співробітників поліції м. Лисичанськ доправили гуманітарну допомогу до укриттів, де люди переховуються від обстрілів.

Цієї ночі ворог завдав потужних авіаударів по цивільних об’єктах у м. Чернігів. Зокрема, окупанти розбомбили центральний міський стадіон ім. Ю. Гагаріна та дитячу бібліотеку. Поліція проводить огляд місць подій, ретельно документує військові злочини й надає необхідну допомогу. Загалом упродовж минулої доби до поліції на Чернігівщиніи надійшло 13 повідомлень про авіаудари та обстріли з важкої зброї.

Поліцейські за фактом авіаударів, завданих на Рівненщині, відкрили кримінальне провадження  

11 березня, близько 14:40 у полі поблизу с. Миляч Сарненського району сталося три вибухи. Унаслідок бомбардування ніхто не постраждав, попередньо пошкоджено лінію електропередач.

Із місця події поліцейські вилучили уламки і встановлюють походження боєприпасів.

Ворог зазнав численних утрат минулої доби.