Новини
Вітання з Днем музеїв

Сьогодні Міжнародний день музеїв.

Музей – не лише місце зберігання реліквій. Це скарбниця натхнення, естетичної краси й культурного збагачення людини, точка зв’язку поколінь, платформа для розвитку, діалогу та пам’яті. Музеї для держави – це безмежні джерела культурних багатств.

У цей день щиро вітаємо музейників з професійним святом.

Дорогі колеги! Ви – хранителі скарбів та духовні поводирі нації. В умовах пандемії отримуємо нові виклики. У добу диджиталізації ми разом із нашими відвідувачами не лише в експозиції, а й у комп’ютері, смартфоні, іншому гаджеті. Тож нехай пошуки креативних ідей завжди будуть успішними.

Наші відвідувачі. Без спілкування з вами не можливий музей. Нині нам украй не вистачає живих зустрічей. Згадаймо лишень традиційний цей день у нічному музеї… Вже з нетерпінням чекаємо на вас.

Дякуємо всім, хто крокує поруч та підтримує нас: партнерам, меценатам, однодумцям, волонтерам, учасникам та героям музейних проектів, зокрема й тим, хто зараз на передовій. Це й Ваше свято також.

Вітаємо нашу рідну команду Національного музею історії України у Другій світовій війні. Ви – ті, хто щодня працює з непростою та надважливою темою війни, чесно й фахово виконує свою роботу. Нехай наше свято, попри відстані та обмеження, як завжди, єднає нас між собою духовно та професійно. Бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, натхнення та творчих успіхів у нашій спільній відповідальній справі.

Миру й щастя всім!

Слава Україні!

Героям слава!