Новини
Активності офлайн
/

Із послабленням карантинних обмежень Музей поступово відновлює деякі активності. Тож раді повідомити про повернення мілітарі-квесту та сеансів настільної гри.

Мілітарі-квест проводиться по території Меморіалу та частково у залах Музею. Учасники в ігровій формі знайомляться зі скульптурними об’єктами Меморіалу та бойовою технікою, ідентифікують оригінальне військове спорядження різних країн світу в експозиціях тощо. Тож, якщо ви здатні відрізнити БМП від БМД, а катюшу від Зіс-3, тоді мерщій до Музею. Послуга дійсна для груп до 10 осіб від 12 років. Тривалість квесту – 1,5 год, вартість – 70 грн з особи.

Настільна гра «2364» занурює гравців у вир Другої світової війни та моделює їхню долю за типових під час воєнних дій обставин. Від того, чи зможете ви робити правильний вибір у пропонованих історичних ситуаціях, залежить фінал гри. Усі ситуації ґрунтуються на реальних історичних подіях. Оптимально грати вп’ятьох – удесятьох. Підходить для гравців від 14 років. Вартість – 70 грн з особи.

Пандемія COVID-19 внесла корективи в музейне життя. Щоб залишатися з вами на зв’язку під час карантину, ділитися найновішими ініціативами, а також підтримувати одне одного в нелегкі часи, останні півтора року, ми активно працювали онлайн. Ми продовжуємо надалі залишатися активними на сайті Музею та в соцмережах.  

Запрошуємо до Музею та нагадуємо про дотримання усіх діючих карантинних вимог під час візиту. Працюємо для вас. Будьте здорові!