Новини
Перший урок у Музеї

Повернення школярів за парти має бути цікавим – у цьому переконані вчителі. Поділяє їхню думку й освітній відділ нашого Музею. Тому до Дня знань ми створили спеціальну програму.

Учні 5–10 класів мали змогу детальніше ознайомитися із цікавими куточками Меморіалу, послухати спогади очевидців окупації м. Київ, побачити уніформи світових армій періоду Другої світової війни, а також твори художників-графіків – у квесті «Memorial challenge».

Було велелюдно й у виставкових залах. Виставку «За волю України», присвячену історії українських одностроїв 1917–1921 рр., захоплено оглянули старшокласники, які згодом штудіюватимуть тему визвольних змагань на уроках історії України.

Ми щасливі, що 16 екскурсійних груп провели 1 вересня із нами!

На знак вдячності найменші відвідувачі залишили нам малюнки крейдою, додавши до строгого оформленню Меморіалу нотки дитячої безпосередності.

Ми впевнені: 1938 школярів, зарядившись енергією від наших гідів і потренувавши своє аналітичне мислення після літньої перерви, з легкістю ввійдуть у навчальний процес. А виграні сюрпризи допоможуть у навчанні!