Анонси
У пам’ять янголят запалимо свічки

росія продовжує спроби знищити наше майбутнє, вдаючись до терористичних атак. Щотижня від рук ворога гине майбутнє України – наші діти. Станом на 22 березня 2023 р. в період повномасштабного вторгнення рф, за даними Генеральної прокуратури України, обірвалося життя 464 дітей, поранено 936.

Запрошуємо всіх небайдужих ушанувати пам’ять наших наймолодших співгромадян, загиблих від 24 лютого 2022 р., на заході, що буде проведений Музеєм у просторі мультимедійного проєкту «Діти» спільно з учасниками освітньої Магістральної (не) конференції EdCamp Kyiv.

Головним спікером EdCamp-2023 став Ладо Апхазава – фіналіст десятки найкращих учителів світу міжнародного конкурсу Global Teacher Award – 2019. Сільський учитель із Гурії (Грузія) від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України розпочав благодійну акцію на підтримку українських біженців, школярів та вчителів. За його ініціативою педагоги з 39 країн зібрали 700 тис. доларів, які згодом передали польській організації, що допомагає евакуйованим дітям з України.

Пан Ладо привіз із собою понад 450 свічок, виготовлених грузинськими вчителями, які вплітали в роботу молитви за найшвидшу перемогу України в боротьбі з агресором і за душі померлих від війни дітей. Цей потужний символ підтримки освітить Верхню Московську браму в пам’ять про загиблих українських хлопчиків та дівчаток.

Долучіться до акції й ви 

26 березня 2023 р., 11:00

м. Київ, вул. Лаврська, 24

Мультимедійний мартиролог «Діти…»

(Верхня Московська брама)