Новини
Нова сувенірна крамниця

Під час локдауну ми неймовірно сумували за нашими відвідувачами й посилено готувалися до очікуваної зустрічі. Тоді й замислилися, як можна оптимізувати рекреаційну зону Музею для гостей. Тепер раді повідомити, що маємо сучасну сувенірну крамницю.

Дякуємо нашому партнерові Ігору Дроздову, який виступив донейтером нововведення. Над крамницею плідно попрацювали музейники разом із виконавцями проєкту. Передбачили широкі вітрини з підсвічуванням для привернення уваги й зручного огляду, полички з книгами, відкриті й доступні для перегляду літератури всіма охочими. Обрано влучний колір, який додає приміщенню світла, чистоти, стилю та гармонує з м’якими меблями рекреаційного майданчика й сек’юриті-зоною.

Уже перші дні роботи нової сувенірної крамниці показали, що 70 % покупок на згадку про Музей відвідувачі здійснюють саме на цій локації. Ми завжди прагнули, щоб асортимент нашої сувенірної продукції був ексклюзивним, тож у ньому присутні унікальні розписані гільзи, мілітарі-вухані та ще багато іншого. Зараз перед нами стоїть нове завдання – розширити це коло цікавих предметів, які будуть довго нагадувати відвідувачеві про візит до Музею і загалом про м. Київ. Працюємо над розширенням асортименту й робимо його актуальним. Незабаром розкажемо про новинки.

Отже, запрошуємо до Меморіалу! Відвідайте мальовничу територію комплексу та ознайомтеся з музейними експозиціями. Потім влаштуйтеся зручно на м’яких диванах і перепочиньте, скористайтеся Wi–Fi та поділіться враженнями від побаченого. Серед розмаїття брендованих сувенірів у новій крамничці оберіть на згадку щось цікаве для себе, рідних та друзів.

Приємного відпочинку!