Новини
#світУкраїнаразом

Війна триває. За півтора місяці збройної агресії росії проти України наше життя стало схожим на калейдоскоп емоцій. Від зажури через трагічні новини із м. Буча чи підвалів м. Маріуполь, до неймовірно щасливих митей пов’язаних із визволенням української землі, звільненням із полону наших військовиків, порятунком цивільних мешканців від східної орди.

Увесь цей час Україна не одна. Постійно з нами суспільство й державні інституції країн вільного й демократичного світу. Вони щоденно допомагають нам протистояти ворогу: наданням зброї, упокоренням агресора через санкційні обмеження, прихистком біженців, збором коштів, відправленням гуманітарних вантажів. Усе це стало реальністю кожного з нас.

Багатотисячні акції підтримки українців надихають нас. Показовими є перейменування низки вулиць у столицях країн Європи на честь України та її героїв, а якщо додати, що саме на цих міських магістралях знаходяться російські посольства… Зворушливими були заходи, направлені нагадати кожному про дітей на війні, про зруйновані дощенту міста й містечка, про все зростаючі криваві апетити рф.

Ми обов’язково переможемо у цій війні. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто не відвернувся, не надів маску байдужості, не зрадив ідеалам Гуманності та цінностям Миру. Дякуємо!